top of page

A növénytermesztésről: mi kell még a sikerhez?

A HerbBacto-Vital A talajkondicionáló hozzá segít növénytermesztésének jövedelmezőségéhez.


A sikeres növénytermesztést most tavasszal lehet igazán befolyásolni. Ilyenkor sokan kutakodnak különböző termékek után. Önnek nem kell keresgélnie, ugyanis megtalálta az ideális alternatívát: a HerbBacto-Vital A talajkondicionáló már több éve bizonyítja, hogy valóban képes hatékonyan megnövelni a növények számára a gyorsan felvehető tápanyagok mennyiségét. Termesztő berendezésben, szabadföldön egyaránt sokat segítenek mikrobiológiai készítményeink. Ezt tapasztaljuk a talajon és a hidrokultúrában termesztőknél is. Az utóbbiban talán még inkább észlelhető a trágyák hatékonyabb hasznosulása készítményeink segítségével, ugyanis a levegőtlen gyökérkörnyezet kedvez az alacsony energia hasznosítású rothasztó mikrobáknak.


Amikor a növények gyökérkörnyezetébe juttatjuk a válogatottan hasznos és hatékony mikroorganizmusainkat, ezzel nagymértékben növeljük a szerves, és szervetlen trágyák hasznosulását. A vízkultúrás termesztésnél nem beszélhetünk olyan humusz anyagokról, melyek körül veszik a gyökérzetet. Ezt lehet pótolni a HerbBacto-Vital A talajkondicionálóval. Partnereink manapság már el sem tudják képzelni a munkálatokat alapkészítményünk nélkül a talajon, és a vízkultúrás termesztésnél egyaránt.

HerbBacto-Vital A talajkondicionáló

A HerbBacto-Vital A talajkondicionálóval csökkenthető az EC érték, meggátolható a káros gombák, baktériumok megjelenése és elszaporodása. A növények egészségesek maradnak, fejlődésük problémamentes lesz, így nem jelent kihívást később felhasználni őket a minőségi élelmiszerek előállításához.


Ne bízza a véletlenre a növénytermesztést, próbálja ki mikrobiológiai készítményeinket, és tapasztalja meg előnyeiket a munkája során! Honlapunkon bővebb információkat is találhat a termékekről. Online áruházunkból könnyedén beszerezheti a készítményeket. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

HerbBacto-Vital A talajkondicionáló

Comments


bottom of page